Společenské hry

Opraš hluboko v paměti zasunutá slovíčka

Správce webu | 04.11.2022

0 komentář

Opraš hluboko v paměti zasunutá slovíčka

Postřehová hra se slovy. Opraš hluboko v paměti zasunutá slovíčka. O vítězství ve hře rozhoduje kromě postřehu také kvalitní slovní zásoba. Hledej slova, skládej věty a snaž se získat co nejvíce bodů.

Celý článek

Máš pouhých 5 sekund a ostatní hráči napjatě čekají, až to zkazíš!

Tři různé příchutě pudinku jistě zvládneš vyjmenovat. Ale dokážeš to i pod časovým tlakem? Máš pouhých 5 sekund a ostatní hráči napjatě čekají, až to zkazíš!

Kreslením po předložce se děti rychle naučí správné tvary číslic

Kreslením po předložce se děti rychle naučí správné tvary číslic a současně zdokonalují svou manuální zručnost. Číslice si procvičují na 14 hracích tabulkách, na které je zapisují pomocí lehce stíratelného fixu, na jehož konci je mazací koncovka.

Směle ber značku Směr!

Správce webu | 09.05.2019

0 komentář

Směle ber značku Směr!

Výrobní družstvo Směr, založené v roce 1952, je tradičním českým výrobcem hraček a výrobků z plastických hmot, zapsaným svými výrobky i sloganem :“Směle ber značku Směr!“ ve vědomí několika generací.

Psaní a mazání - PÍSMENKA jsou pro děti, které se učí číst a psát.

Vzdělávací hra, která děti kreslením po předloze naučí správné tvary písmen. Na podložce se nachází obrázek, což velmi napomáhá i při výuce čtení. Současně zdokonaluje manuální zručnost a správné držení pera. Texty lze opakovaně psát a mazat.

Pat a Mat, naši dva známí kutilové, jsou znovu v akci

Správce webu | 16.03.2019

0 komentář

Pat a Mat, naši dva známí kutilové, jsou znovu v akci

Nerozlučná dvojice z animovaného televizního seriálu je nešikovná až běda. Společnými silami se vždy snaží vyřešit nějaký problém a používají při tom různé, obvykle nevhodné nástroje, což vede k ještě větším problémům. Ale protože jsou oba věční optimisté, nevzdávají se, dokud problém nějakým nápaditým způsobem nevyřeší.

Hoď kostky a souboj začíná

Správce webu | 14.03.2019

0 komentář

Hoď kostky a souboj začíná

Kivi je taktická hra s kostkami, při níž hráči získávají body stavěním souvislých řad z průhledných kamenů.

Budeš chytřejší než moudrá sova? Která řeka je v Čechách nejdelší?

Prověř si své vědomosti zábavnou formou. Budeš chytřejší než moudrá sova? Která řeka je v Čechách nejdelší? Jaké zvíře je nejrychlejší? Kdy Kolumbus objevil Ameriku? 

KOCKATOO hra plná zvuků a humoru

Správce webu | 02.03.2019

0 komentář

KOCKATOO hra plná zvuků a humoru

Hra plná zvuků a humoru. Představivost, soustředění, rychlé reakce, taktika a salvy smíchu. Víš, jak „dělá“ králík? Umíš předvést praskající popcorn? Zapoj fantazii, nebraň se nápadům a všichni se skvěle pobavíte. Budeš-li navíc nejrychlejší, můžeš i vyhrát! Tohle je opravdu hra pro každého, protože napodobit zvuky a hlasy zvládnou všichni!

Urči správně oba chybějící symboly, sbírej body a buď nejrychlejší

Který symbol na kartě schází? Urči správně oba chybějící symboly, sbírej body, buď nejrychlejší! Pokřikem „KEETOO“ zastrašíš své soupeře, mají posledních pár sekund…Cílem hry je co nejrychleji najít dva chybějící symboly na kartě a získat tak co nejvíce bodů.


Co je portál vseohrackach.cz?


© 2024, TEDDIES s. r. o. – všechna práva vyhrazena

Prohlášení o přístupnosti | Podmínky užití | Ochrana osobních údajů | Mapa stránek

Webové stránky vytvořila eBRÁNA s.r.o. | Vytvořeno na CMS WebArchitect | SEO a internetový marketing

Nahoru ↑